- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
imibogyo #19939 üzenetére
Ezek jó ötletek, szerintem ezekből meg is van a végső megoldás.
1) Van egy régi rossz aksis fúróm, amiből ha kiveszem az akksit, akkor egy feszültségszabályzót és adaptert rákötök, akkor tudom a sebességet szabályozni, ugye (feltéve ha egy gyorskötözőt rakok a gombra ami állandó nyomást gyakorol rá)?
2) Kötök rá valami rugalmas kötelet, amit egy derékszögbe ferdített fémdarabhoz kötök, és amikor forog a csavar, mozgatja a rugalmas kötéllel az ágyat.
3) Adaptert rádugom egy okos konnektorra, így gyakorlatilag egy Xiaomi Switchel tudom ki-be kapcsolni a mozgást, és nem látszódik az elektronikából semmi, és gyerek se fér hozzá, valamint mivel roncsolás mentesen fel tudom rakni, később másra is fel tudom használni.
Van hiba a képletben?
Vagy ami egyszerűbb lenne simán egy DC motor szabályzóval, viszont nem tudom, hogy mekkorára vagy milyenre lehet szükségem, ha pár ezer forintból megvna, lehet inkább azt használnám fel, tudtok javasolni ilyet?
-
Nerazim
őstag
válasz
imibogyo #19939 üzenetére
Köszönöm a hasznos infókat. Azt hiszem tudom mi lehetett a gond nálam. Én nem voltam ennyire türelmes és 2-3 rétegből oldottam meg ráadásul sztem az első réteget nagyon vastagon vittem fel, szinte lefedte mindenhol a fémet. Azt hiszem jövő tavasszal-nyáron újra nekiugrok, de a végén lehet lehet rakok rá egy lakk fedőréteget csak az a bajom, hogy abból nem találtam így elsőre mattot csak fényeset az meg annyira nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózatokról alaposan
- UniFi UNAS 2 és 4 néven jönnek az Ubiquiti hálózati tárolói
- Lexus, Toyota topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest