- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
gerleimarci #18666 üzenetére
Amiket kipróbáltam, akkuról táplálás, gondolom ez is megteszi trafós táp helyett, hisz ez is "szűrt" áramot ad.
Lehúztam a TV boxról, ekkor még sercegősebb lett, szóval a TV box szűr némi zajt. Ha kihúztam a komplett jack kábelt az erősítőből akkor is zajos volt. Letekertem totál a potmétert akkor is sercegett. Rövidre zárni viszont nem teljesen értem, hogy hogy gondolod.Tudom nem akartad fikázni, én viszont fikáztam. Persze semmi bajom vele ilyen téren, hiszen direk low budget az egész "házimozi", és nem is akarnék rá költeni, csak hangsúlyoztam, hogy olcsó minőségűek az eszközök.
Igazából alapjáraton semmi bajom vele, még akkor se ha nem megy semmi hang, csak akkor van gond, ha este filmezek, és halkra veszem, ilyenkor valahogy sokkal jobban kihallatszóik a sercegés.Valószínű lehet árnyékolni kell, bizonyos pozícióban, főleg ha hozzáérek valahol változik a sercegés, néha halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest