- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lompos48 #15805 üzenetére
Értem,csak ha kiderül hogy még sok ezret lehetne költeni rá,akkor neki sem állok.. Nagyon vészesnek tűnik amit a képen látsz?
De mindegy végül is, mondhatsz tippet is,meg akkor esetleg hogy az eddigiek alapján minek essek neki méregetni a végtranzisztorok után. Kondit pl gondolom nem lehet multiméterrel kimérni.Kezdek kételkedni a dologban,hogy ebből még jó erősítő lesz, főleg hogy eddig még az előlapon lévő led jelzők hülyüléséről nem beszéltem.. Van egye rajta egy 7 / 150W kapcsoló,a meghibásodás előttig csak annyit változtatott,hogy az egyik oldalt kisebb hangnak jelezte ha átkapcsoltam,ugye ez sem normális, de mióta az egyik fele nem szól,7W állásban a halott (jobb) oldal LED-ei folyamatosan maxon világítanak.. De ez mondjuk nem érdekelne, csak hogy szóljon úgy mit "újkorában", csak gondoltam megemlítem ezt is,hátha összefüggnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest