Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Pazolini
üzenetére
Én a HDD-ket nagyon nem használnám feszültség-teszter gyanánt, mert drága dolog lehet pótolni a meghibásodott darabokat.
Akkor már inkább az autó izzókészletéből egy 5W-os pilács, ráforrasztva két darab drót, aztán ha halványan világít, akkor 5V-ot találtál, teljes fénnyel meg 12-t."Mi lehet a gond?"
Az, hogy nem követted a rajzot!
Ezt például miért kellett: "1 be sem kapcsol; Ez az egyetlen kapcsoló, amit végig sata vezetékeken vittem végig:"
Világosan leírtam, hogy egy darab molex csati látja el mind a 4 kapcsolót, azaz mind a 4 HDD-t árammal.
" Lehet, hogy a 3,3V-os (narancssárga) vezeték miatt van ez? Mert azt, ugye, nem szakítottam meg... Megy tovább, mint a test-vezetékek (feketék )Meg kellett volna szakítanom???"
Használnod sem kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi