- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
atesss #12983 üzenetére
Azt kell megvenni a tartozékok közül amire szükség van. Emelett (bár nem saját tapasztalat), de a Dremel tartozékok tovább bírják.
Ami az olcsó gépek hátránya lehet, az a kis teljesítmény, rövid élettartam, gyenge minőség, nehézkes kezelés, túl nagy súly és még sorolhatnám...
A flexibilis szárak min. 8000Ft -ba kerülnek, de jó cucc lehet. -
Bari
Modder
válasz
atesss #12983 üzenetére
Szia
Nekem volt ferm gépem, sajnos nem húzta sokáig (bár mihez képest, kb 4 évet bírt ki). A csapágyazása szált el elsőnek. A csapágyak szerencsére olcsóak, csak rohadt nehéz volt kicserélni. A csapágycsere után még ment kb másfél évet aztán szétment a kommutátora. A felxi szár sajnos elég gagyi, gravírozni szinte lehetetlen volt vele, annyira ütött a tokmánya. Maga a gép használható volt kompromisszumokkal. A flexi szárból lehet kifogtam egy rosszat, de vásárlás előtt érdemes kipróbálni, hogy nem e üt, mert a finom munkát lehetetlenné teszi, másrészt meg nagy fordulatnál a befogott szerszám is sérülhet. Nekem elhajtotta a hozzá adott csiszolószalagos cuccot (ilyet csak nem dremel)). Másik hibája volt, hogy ha nagyon beszorult a tokmány, akkor csak a gép szétszedésével és a tengelyt satuba befogva tudtam csak kilazítani, mert a gyári tengely megfogó csak széthajtotta a gép műanyag burkolatát. Egyébként nem rossz gép, elsőre megteszi. Amíg jó volt rengeteget használtam. Kitapasztalod a hiányosságait, aztán ha elpusztul eldöntöd mit veszel helyette.
A hozzá adott gravírozó szárakat máig használom a dremel géphez, a csiszolószalagok is használhatóak. A vágókorong gyorsan kopik, abból érdemes minőségit venni. Érdemesebb a nagyobb teljesítményűt venni, illetve ahhoz van alapból flexi szár, de külön is megvásárolható.
Kinzo-tól meg biztosan jobb vétel, az az 1 éves gari lejárta után kb 2 héttel adta fel a harcot, kommutátor ment szét benne és ledarálta a szénkefe felfogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest