- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Sutymorgo #6374 üzenetére
Szia!
Sok ventivel volt már dolgom!Az Én régi RADEON 9800Pro-m is a HIS remekművével volt felszerelve!
Nos,nem csak a venrit kellene kitakarítani,hanem a hűtő lamellái közül is ki kell szedni a porgalacsinokat!Az olaj a csapágyazásba nem mindíg segít!Saját tapasztalatom,hogy valami nemtúl ragadós kenőzsírral kell lekenni a motor csapágyait.Ez lecsillapítja a keletkező rezgéseket/kotyogásokat!Ne túl sokat ,mert "leragad" a propeller és szorulni fog... ---> leéghet az elektronika benne!
mod:A hűtést csak akkor módosítsd,ha már tényleg menthetetlen az előző...
Undoroid
-
Undoroid
őstag
válasz
Sutymorgo #6375 üzenetére
Szia!
Nem szükséges!Elég,ha langyos és szellős helyen van...Az Én több,mint 5éves oldatommal is sokkal hamarabb lemaratható a panel!Célszerű a nem használt üres felületeket egy nagy "szigetté" összehozni a negatív pólussal,hogy tovább tartson a FECL4-ed!Kivéve a nagyfrekvenciás nyák.-ok!!!Ott megváltoznak az elektromágneses erővonalak irányai!Ergó --->selejt lesz
Undoroid
-
Undoroid
őstag
válasz
FuckeR19 #6373 üzenetére
Szia!
Max. 10perc elég neki!Legalábbis,amit Én használok,annak elég...pedig már legalább 5éve
használom! Feketedés csak akkor fordulhat elő,ha az oldatba valamilyen szennyeződés kerül!Rendesen letisztítottad a nyers panelt?Mivel maszkoltad le?Gondolom,hogy nem alkoholos filccel festetted fel a végleges huzalozást?
A kezelési útmutató mit írt a kikeverési arányról?(Csak előre kikeverttel dolgozom!) A maratást meggyorsíthatod,ha kissé felmelegíted az oldatot! Szellős helyen végezd ezt a műveletet,mert ilyenkor hevesebb a gázfejlődés is!!!
Nem lehet,hogy már teljesen lemartad az összes felületet?
Undoroid
-
Undoroid
őstag
Hali Fero2!
Nálam is ez van,de egy kicsit mégis más...A rajzodon szereplő kapcsoló helyére építettem egy kicsi panelt.Ahhoz tartozik egy picike 'szonda'!Ezt csavarral és hővezető pasztával rögzítettem a videókártyám(procirahűtőre is mehet,ha az alaplap nem tudja ezt a funkciót!) hűtésére.A kis panelra két venti van csatlakoztatva...Ha a videókártyám elkezd melegedni az áramkör ezt érzékeli és "rákapcsol" a ventikkel!
Teljesen autómatikusan működik,a bekapcsolási küszöb beállítható!
Ez a kapcsolás akár egy tápegység "lehalkítására" is használható! Ennek az átkapcsolását nem fogod elfelejreni
Undoroid
-
Undoroid
őstag
válasz
forceberg #6254 üzenetére
Hali!
Megoldódott a problémád,vagy még érdekel a téma?
Szóval a TFT-kijelző mögött van egy ún. hidegkatódos világító "lap"(lényegében egy elektroncső),ami -ha megfelelő feszültségat kap- hátulról 'átvilágítja' a kijelződ!Ehhez a "lap"-hoz csatlakoztatva van egy pici panel( inverter ),ami a működéshez szükséges feszt biztosítja. Nagyon leegyszerűsítve ennyi most a lényeg
Kérdésedre csak annyit tudok mondani,hogy vagy a világító "lap" esetleg az inverter lehet a hibás alkatrész!VIGYÁÁÁÁÁZZZZZ! A szétszedett TFT-t még véletlenül se próbáld bekapcsolni és kókányolni,mert NAGYON VESZÉLYES!
Az inverter és a hálózati fesz(230V) érintése ÉLETVESZÉLYES! Ha,lehet keress egy hozzáértő szakembert!Ha nem értessz hozzá,inkább ne
piszkáld és vedd tudomásul,hogy ilyen...
Sajnos Nekem is hasonló gondjaim voltak egy "ősi" laptoppal,de ott a hidegkatódos "lap" már csak halványan világított...ergó cserélni kell,mert az invertere kivállóan működik!
Undoroid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged