- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
SmikOne
tag
Ebben a samsungos témában nemtudok válaszolni, de a mostani kínai (minőségi) telefonok (xiaomi, oneplus, lenovo) 99%, hogy tudnak a világ bármely pontján csatlakozni a hálózathoz... Most 29-én jelenik majd meg a oneplus mini ami kicsit (sokkal) jobb lesz mint ez a samu, és ugyanúgy por és vízállónak mondják...
Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
AusWolf
őstag
Üdv mindenkinek!
Sokat keresgéltem a témában, de nem jutottam megoldásra, ezért inkább nyitottam itt egy fórumtémát.
Épp most készülök új telefont venni, viszont van egy szokatlan szempontom is a vásárlást illetően: örülnék, ha a telefon, amit veszek a tengerentúlon is használható lenne. A céljaimnak legmegfelelőbb típus egyértelműen a Samsung Galaxy Xcover 3, viszont elképzelhető, hogy az elkövetkező néhány évben Amerikába kell utaznom, és szeretném ott is használni. A Samsung honlapján szépen fel van tüntetve az összes GSM, UMTS/HSPA és LTE sáv, amit a Magyarországon vásárolt telefon ismer, viszont amerikai mobilszolgáltatók oldalain semmilyen infót nem találtam erről.
Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok a témát illetően?
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
Aktív témák
- Opel topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...