- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Ha rácsatlakozik, akkor igen. Itt az a kérdés, hogy milyen wifi hálózatra fogod felcsatlakoztatni. Mert az nem biztos hogy mindegy egy ilyen eszköznek. De gondolom a leírásában leírják, hogy mik a wlan-os csatlakoztatás feltételei. Ha jól sejtem, azért is van rajta a LAN port, hogy ha az adott wlan-ra nem lehet feltenni, kábellel még mindig meg lehet támadni. Ez viszont így téged nem boldogítana...
-
arion123hu
tag
-
4Grider
félisten
Azt írták, hogy nem fogod tudni vele elérni a korlátlan mobilnet sebességét.
Én meg azt írom, hogy az összes usb-s routernek van egy kompatibilitási listája, amiben szerepel, hogy milyen usb modemekkel kompatibilis. Ha ilyet dugsz rá és jól beállítod, akkor működni fog az említett korlátozott sebességgel, ha pedig nem kompatibilis eszközt, akkor simán előfordulhat, hogy nem fog működni. Konkrétan tehát milyen usb modemről van szó? -
Ez eleve egy nem túl ecélos router (nálam lassan 12 éve megy egy ilyen kisegítő üzemben), és még csak nem is biztos, hogy bírja a 4G sebességét.
A korrekt megoldás egy kültéri modem lenne (pl. Mikrotik SXT, LHG -- 40e forinttól felfelé), vagy a meglevő stickhez (az egyébként milyen?) egy korrekt router (szerintem Asus) vagy egy SIM-et fogadó router (szerintem TP-Link).
Nagyon sok ilyenről volt szó itt, a listán.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest