- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
A hivatalos info az, hogy ha tudsz net apn-t használni, akkor publikus ipv4 címet kapsz, ha pedig online apn-t, akkor nat-oltat. Utóbbinál előfordul időnként, hogy elfogynak a publikus ip mögött a nat-olás miatt használt portok, és így az adatforgalom megáll. Elbontás/újraépítés (vagy az eszköz újraindítása) miatt kapott új ip orvosolja a helyzetet. Online apn-en ülő eszközt a nat-olás miatt távolról csak egy harmadik, publikus ip-vel rendelkező szerver közbeiktatásával tudsz elérni.
-
cocka
veterán
Akkor ott a válasz a többieknél:
A beszédcélú sim-eken az alapértelmezetten engedélyezett apn az online,
Tehát nem kapsz publikus IP-t. Következésképp nem tudom, hogy eddig hogy sikerült bármit is letöltenetek arról a szerverről. Ezért kérdeztem, hogy lehet, hogy központilag 80-on kívül enged mást is esetleg a telenor. Jó gondolom még sima IMAP, SMTP, POP3 és társai, de azonkívül?
Mondjuk ennek kiderítésében nem vagyok illetékes.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest