Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz
malomszék #1118 üzenetére
A szlovák O2 eltörölte a roamingot Csehországban beleértve a mobilnet használatot is. Ott van napi internet csomag is amit Csehországban is tovább lehet használni ha oda utazol tovább. A honlapon nem találtam amúgy olyat hogy ezt lehet-e tartósan Csehországban használni, az eladó a boltban azt mondta hogy lehet. A havi díjas csomagoknál ráadásul az első 3 hónap féláron van ha nem volt még azon a számon net aktiválva. Én mielőtt kijöttem Prágába átmentem Révkomáromba a kártyát megvenni és beaktiváltam az 5 gigás csomagot mert a kollégiumban nincs wifi, ami elvileg 15 EUR, de 3 hónapig csak 7,50. Ha meg korlátozzák akkor meg lemondom, október végétől a Cseh O2 is leviszi az árait elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Warhammer 40.000
- Automobilista 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest