Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
Pár éve úgy volt, hogy szinte minden ujságosnál lehetett kapni Orange és Moldcell kártyát, és adatok megadása nélkül ment alapbol. Most nem tudom hogy lehet-e így, de szerintem igen. Az Orange jelet kell keresni, ha valahova ki van irva hogy Cartela Orange vagy Orange PrePay ott lehet venni. Ha ilyen nincs akkor szolgáltatói boltban kérni kell hogy Orange PrePay, és biztosan tudni fogják a dolgot. Kisinyovban a térkép szerint mindenhol van 3G és 4G is.
-
H.Istvan25
senior tag
Megnéztem a szolgáltatók ajánlatait, szerintem a legmegfelelőbb az Orange lenne. Náluk ha minden igaz 30 lej egy kezdőcsomag 30 lei egyenleggel. Az alap tarifákat itt találod: [link]. Hálón belül 1,2 lej, más hálóba 1,5 lej, de gondolom nem az országon belüli dolgok a fontosak.
A külföldi hívások árait itt találod: [link]. Magyarországra 4,5 lejért lehet hívni, és a leírás szerint másodperc alapú a számlázás.
Internetet is lehet a kártyán aktiválni: [link]
1GB net 50 lej, megy 3G és 4G hálón is.Feltölteni a kártyát lehet online is és boltban is. Minimum 10 lejjel kell feltölteni.
A lefedettséget itt találod: [link]. 3G van gyakorlatilag mindenhol, 4G csak a nagyvárosokban.
A másik két szolgáltatót (Moldcell, Unité) is néztem, országon belüli hívásban és netben jobbak, mint az Orange, de hazatelefonálásra drágábbak.
Egy moldáv lej jelenleg kb. 14 forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Warhammer 40.000
- Automobilista 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest