Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Osama
tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Az a baj, hogy ugyan lejön, de nem tudom használni, mert hiányzik pár fájl a telepítőből. Sajnos nálam nem találja a drivert valami usb to serial-hoz...
-
Ez a gyártó honlapja: Bővebben: link . Itt a főképernyőn kiválaszthatod a telefonod, ha kompatibilis vele a kütyü, aztán a Go-gombra kattintva letölthetsz meghajtót/szoftvert az infrához.
Remélem, segítettem!!!
Egyébként sz.tem elég egy infrás telcsit választanod, mert (gondolom) mindnél u.azt dobja ki.
[Szerkesztve] -
Osama
tag
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Eddig még nem!
Egyik szoftver sem jó. A gyári cd-s telepítő teljesen másképpen működik. Most valami Usb to serial driver-t keres, és nem ismeri fel.
-
-
Osama
tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Bármit írtam a gugliba, nem jött ki csak rohadt sok reklám!
-
A Google nagy segítség. Csak tudni kell használni...
Belinkelem a dolgot, h. ne tarts bunkónak...Bővebben: link
Szemezgess kedvedre! (Már csak azért is így segítek, mert nem írtad, milyen op.rendszerhez kell a program) -
Osama
tag
Szükségem lenne a fenti infravörös port gyári szoftverére, mert a hozzá adott cd nem olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest