- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
Aktív témák
-
Kettőhat+ M
csendes tag
Olyan 1.9v lenne a maximum amit adnék neki,annyit viszont simán.(a bios-ban 2.3V-ig lehet feltekerni
)Gondolom,hogy ha 1.85-ön megy 2.5-ön,akkor brutál hűtéssel 1.9-en megy 2.6-on..De majd meglátjuk..
Igazából a hűtő drága jószág lenne,8k a venti meg az adapter,a borda 4k,posta 1k,13k-ból lenne meg,ami egy hűtőért sztem nem kis pénz.
Az utódaival mi a helyzet,mikor lesz összerakva az amerikából érkezett gép?
A topik címét nem íratod át egy moderátorral?(már csak egy proci eladó) -
Kettőhat+ M
csendes tag
Ja kérem..
Az fasza,én 1.75-ön néztem 2.5-ön,és 1.825-ön néztem 2.6-on.
Csoda,hogy nem ment?
Kinéztem egy ilyen TR bordát(Bővebben: link),ventilátornak meg egy 12->8cm ventiadapterrel rá egy Delta FFB 1212 EHE 323 m3/h szörnyet.Ezzel vajh' mennyi feszültséget engedhetek rá tartósan szerinted?
Terhelve,100%-on ezzel a borzalomal nem fog 40 fok fölé menni,2V-on se..Kérdés,hogy kihal-e. -
Kettőhat+ M
csendes tag
Nálad 2533-on mennyi feszültséggel ment?
Gyanítom hogy 1.9 környékén azért ez is menne 2.6-ot,de ez már a brutális kategória,rá kell készülnöm valami nagyobb hűtővel.
(ja,asszem rájöttem mi volt a baj annál az nf7-nél,aminél nem lehetett állítani semmit.most raktam fel a 27-es bios-t hozzá,restart után nem lehetett szorzót állítani.24-es vissza,és tökéletesen lehet.)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest