- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Mobile athlonxp
- (téma lezárva)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Bővebben: link jóval több hozzászólással van tele ezért ezt most zárom. Ha a másik megtelik, akkor ezt átnevezzük és kinyitjuk.
További kellemes fórumozást. -
Sportman
csendes tag
-
Toness
őstag
-
Sportman
csendes tag
-
Sportman
csendes tag
-
Wolverine
félisten
-
Toness
őstag
-
Sportman
csendes tag
-
Toness
őstag
-
Sportman
csendes tag
-
Toness
őstag
Nem tudom még, legszívesebben már vennék egy jó tápot, de nem akarom elkapkodni és elvileg tud nekem valaki hozatni USA-ból jó kis enermax tápot, de csak májusban, szerintem azt megvárom mert akkor már legyen egy fajin tápom, addig csak elmegy már a kodegány, szépen belőttem a procit is 1.4V-ra hogy ne legyen túl nagy az áramfelvétel
-
tomcsi23
veterán
-
Toness
őstag
Bővebben: link ez meg az én NF7-em
nem minden lap bírja ezt a beállítást, használd a memtestet, lehet hogy a ram nem bírja -
Wolverine
félisten
-
Sportman
csendes tag
-
Wolverine
félisten
-
Sportman
csendes tag
Utánanéztem a Solteknek es ezt kaptam
Bővebben: link
236Mhz Fsb, szoval nem a lap gyenge láncszem, de akkor mi?
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Sportman
csendes tag
-
Boxer001
veterán
-
Sportman
csendes tag
-
Boxer001
veterán
Figy, lehet, hogy lesz egy olyan procim, Asus a7n8x lapban, ami 2500+ sima barton, szuperlockos, alapfeszen (1.65) stabilan viszi a 11x220at...2420 mhz...mindezt 40-48 fokon terheléstől függően, egy igloo 2510el, ami enyhén nem erre a fokra való amúgy...szal...mobil barton...itt egy desktop...

[Szerkesztve] -
Sportman
csendes tag
-
Toness
őstag
-
Sportman
csendes tag
-
Esmein
nagyúr
-
SworD!
tag
sziasztok,
mi a kulombseg a mobile barton es a sima kozott? melyik a jobb es miert?
koszi, udv -
Achill3uS
nagyúr
Itt is egy eredmény:
Mobil T-Bred JIUHB 1700+ @ 3200+ (11*200) 1,625v-on (1,5v alap) -
Celica
csendes tag
Én kb. 5 perc alatt csináltam a procimból (2500+) AMD Mobile Athlon XP-t. Nem nagy dolog. Viszont az Abit nem támogatja a szoftveres szorzóállítást, ezért nem tudom kihasználni
. Melyik alaplap támogatja?
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
up
hobizoli -
hobizoli
nagyúr
Abit KD7-Raid-ben hasznal ijet valaki?
hobizoli -
popey37
addikt
-
siriq
őstag
Hello
Nna az a kis hutesi C0/C1/C2 regiszter atallitasa megvan autoban vegre.
Igaz irtam hogy nalam 6 fokot hozott(huvosebb lett) de valaki irta hogy nemigazan.
Azert erdemes kiprobalni Nforce2 deszkan http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/6954.html
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Jah az addig okes de nalam 6.5 os szorzoval indul el es ezt mar felvettettem parszor.
-
popey37
addikt
-
siriq
őstag
-
G@ben
addikt
Teszteltem megint és kiderült, hogy a rammal nem stimmel valami. Proci alapon, ram 400-on (alapórajelén) és Prime hibázik. Ha lejjebb veszem a ramot, akkor nem hibázik. Megpróbálom megcserélni őket és úgy tesztelni, de ki tudja, mi lesz.
A lényeg, hogy a proci stabil.
-
popey37
addikt
-
siriq
őstag
Hat kis szerencsevel es makkal 1.875 ot ra tudok adni a procira.A haver meg poenbol monta hogy vannak azok a fagyaszto cuccok az ember kezere(a kimegy az ujjad ilyesmi mittudom en minek hivjak) szoval az a fagyaszto spray szerintem jo szolgalatot fog majd tenni a tesztek ideje alatt

-
Wolverine
félisten
-
siriq
őstag
Az eleg korekt 1.65 feszen. Nalam 1.775 el megy 12x200 on de ugyan ugy el megy 12.5x200 is. Makos procid van.A 13 as szorzora valaki majd rebekhetne mar valaki valamit en is beraktam par dolgot a forumba.
-
G@ben
addikt
-
Aloki
tag
Azt kihagytad, hogy milyen órajelen ment, ha biztosra akarsz menni, akkor alap órajelen próbáld ki.
Amúgy meg a prime nagyon durván belemegy a dologokba leutolsó cseppig kiszipolyozva a processzort, ha 20 óráig megy akkor ki merem jelenteni, hogy soha a büdös életben nem fog kifagyni a géped a szokásos alkalmazásoktól
-
G@ben
addikt
Na, új fejlemény. Prime a felső (nemtommelyik) tesztben 22 órát hibátlan. Memtest 13 órán át hibátlan. Prime a Blend (fentről a harmadik) tesztben 20 óra után újraindítja a gépet. Ezt találtam a stress fileban:
[Sun Nov 28 13:46:24 2004]
Self-test 1024K passed!
[Sun Nov 28 14:05:01 2004]
Self-test 8K passed!
[Sun Nov 28 18:57:47 2004]
Self-test 10K passed!
[Sun Nov 28 21:12:48 2004]
Self-test 896K passed!
[Sun Nov 28 23:27:30 2004]
Self-test 768K passed!
[Mon Nov 29 03:31:00 2004]
Self-test 12K passed!
[Mon Nov 29 06:46:49 2004]
Self-test 14K passed!
[Mon Nov 29 09:05:45 2004]
Self-test 640K passed!
Szobatársam szerint valahogy 9 - negyed 10 körül indult újra a gép.
Ez ugye sok ramot tesztel, úgyhogy szerintem ram probléma lehet. 2x512 400-as Infineon 400 MHz-en és normal időzítésekkel alapfeszen dualban. Nem újként vettem, de mintha vétel utáni tesztelésnél szintén ilyen beállításokkal ment volna a Memtest hiba nélkül. Bár nem emlékszem, hogy mennyi ideig, lehet, hogy akkor is csak 10-12 órát.
Ha a felső teszt jó 22 órán át, akkor a proci elvileg stabil? -
siriq
őstag
Az addig okes de nalam iszonyuan sipol a szunetmentes 3dmark kozben meg gamekozben(megjegyzem elotte meg allandoan fagyizott a gepem amig nem hasznaltam szunetmentest).
-
Aloki
tag
Azért ez az ingadozás nem veszélyes, ennél sokkal durvábbak is tapasztalhatók még jobb tápokkal is pl: Bővebben: link
no comment..
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Metal Gear Solid
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

teszteld valamivel a ramokat hogy azok miatt van itt a vége az fsb-nek
nem minden lap bírja ezt a beállítást, használd a memtestet, lehet hogy a ram nem bírja

. Melyik alaplap támogatja?