- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
- de ez nekem magas, vagyis hát ilyen mélységig nem ásnám bele magamat,
nem kell semmilyen mélységbe beásni magad, példának azt mondom amit használok: freevoipdeal, beregisztrálsz, feltöltöd az egyenleged a weboldalon majd ott a weboldalon beállítod a saját telefonszámod és onnantól ülsz a gépednél (vagy a marokkoi hotelszobában a wifin lógva a telefonoddal) és böngészőből (vagy a mobilkliensből) a te meglevő telefonszámodat küldve tudsz telefonálni. A digis nomadikus számmal ugyanezt meg kell csinálni (kliensállítgatás) csak ott havidíjat is fizetsz és persze új számot kell minden ismerősödnek megtanítani.
-
Totykesz
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az olcsoperdijak.hu-val fel tudta venni valaki a kapcsolatot mostanában? Előfizető vagyok, de nekem péntek óta nem válaszolnak.
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Kineztem az EQ flottat, van barmifele kockazata a belepesnek? Ez tunik a legkedvezobbnek
-
w.miki
veterán
válasz vpanangin #48504 üzenetére
Kellene nekem sok internet 6 hónapig.
Van jobb ajánlat a hűségidő nélküli Digi Mobil MAX 30GB/1500 Ft internetjénél?
Velük interneten is lehet szerződni, vagy el kell menni egy Digi Pontba?
(Tapolcán nincs DigiPont, és előfizetésünk sincs ) Esetleg meg tudok kérni egy topiktársat, hogy kössön a nevemre szerződést?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
xviktorx
tag
válasz w.miki #48507 üzenetére
Első körben a digi oldalán nézd meg hogy ahol használni szeretetnéd van-e lefedettség. Második körben vadássz egy olyan személyt akinek a lakhelyén van lefedettség és kérd meg őt, hogy kössön szerződést. Én is így tettem, melóba használom leginkább de lakhelyemen nincs lefedettség.
-
xviktorx
tag
válasz w.miki #48509 üzenetére
Kollégát kértem meg. Az e- számla az én email címemre jön és úgy fizetem. Szerintem egy tök idegen nem fog a nevedre kötni egy szerződést. Legalább is én biztos nem kötnék egy nick name-nek bízva abban hogy rendezi majd a számlát. Akit megkértem azzal én nap mint nap találkozom és több mint 6 éve ismerem.
-
csacsi67
addikt
válasz w.miki #48511 üzenetére
Én adok neked stickel együtt . Akár már holnap de valami letét fejébe mivel a stick a digi tulajdona ha elveszik akkor nem szeretnék fizetni na persze plissz hozzá a 50 gigás kártya a stick vadi ujj még gépbe sem volt dugva. Ha érdekel irj egy privátot.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Korlátlan netet használókat kérdezem: a korlátlan net mennyire korlátlan? IQ, EQ?
Koleszba szeretnénk netet csiholni, a sim-et betennénk egy router-ba, vagy egy mifi-be, az osztaná a korlátlan netet.
Viszont a Telenorról olvastam olyat, hogy napi 35GB feletti adathasználat ipari mennyiségnek minősül, és plusz díjat számol fel érte.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
4Grider
nagyúr
válasz w.miki #48515 üzenetére
Ha belegondolsz: Egy-egy cella általában sok tucat (néha néhány száz, ritkán néhány ezer) előfizetőt szolgál ki egyszerre. Ha egyetlen előfizetőre kellene tervezni 3 Mbps sávszélességet akkor nem lehetne korlátlan netet adni havi 5-10e Ft-ból.
A korlátlan/flat mobilnet csomagok ezért a világban mindenütt korlátosak. Azért normálisabb helyeken le kell írni, hogy a korlátlanság meddig jelent nem korlátozott sebességet.
Sok embernek optikai net kell, mert a gigabit is simán kiterhelhető majdnem használhatatlanra ha elegen vagytok rá... -
4Grider
nagyúr
válasz Mikulásbá #48517 üzenetére
Nálunk felpúposodott néhány havi használat után az M7350 akksija, új gyári akksit meg nem tudtak hozzá adni. Az utódja Huawei volt, az annyi ideig sem bírta. Ha éjjel-nappal kell mennie, mindig töltőn kell legyen, ezt egyik mifi sem bírja.
Végül (a hordozhatóság miatt) Zyxel LTE4506-M606 lett, mert az megy usb-ről (Powerbank) és nincs benne akksi, ami megadhatja magát (és anélkül az eszköz egyáltalán nem működik tápra rakva sem), és bridge módba is tehető, ha komolyabb routerre kell kötni (sok ember vagy pl. site-to-site vpn miatt.
1 TB-ot forgalmazol vele átlagosan havonta? -
-
nagyúr
válasz w.miki #48522 üzenetére
Szerintem nem volt olyan hónap, hogy átléptem(tük, mert többen használtuk) volna ezt a bűvös 35 GB-ot, de nem tudom. Lassítás nem volt, az biztos. Én a torrenttől féltem jobban.
Az iQPro-val vagyok szerződve, nekem a Telenor nem fog küldeni semmit.
Igen, ajánlom, amióta meg van, semmi problémám nem volt velük.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz w.miki #48526 üzenetére
Azt értelmesen az a mifi ki sem fogja szolgálni. Még ha lesz elég sávszélesség is. Nem lesz abból 35 Giga így naponta sztem.
A másik, ha erre a többiek rájönnek és megtudják hogy miattatok másoknak kb nulla a net, nem lesztek barátságban.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz w.miki #48529 üzenetére
Elbírja, de a mobilnet nem fogja.
Egy kollégiumról beszélsz. Szted hányan lógnak a neten egyszerre egy cellán. Egy sim kártyával, egy eszközzel fogsz normális sávszélességet elérni sztem. De lelked rajta. Szenvedés lesz.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
4Grider
nagyúr
Én úgy emlékszem, hogy ez egy Cat4-es router, ha pedig így van, akkor max. 2-3 felhasználónak javasolt. 5-15 embernek CA-képes (CA=carrier aggregation) router kell, ami a rendelkezésre álló sávszélesség tekintetében vagy elég lesz, vagy nem. Ha nem, a cat4-est főleg a fejedhez vágják.
-
csacsi67
addikt
válasz MADcat #48530 üzenetére
Nem koleszröl van szó én ugy tudom . Végül is az tudd felcsatlakozni aki ismeri a router jelszavát. Azért érdekes lenne egy koleszt egy routerrel kiszolgálni .Egyetemeken föiskolákon bérelt vonal van xxx megabit sebbeségel valamint komoly wifi háló. Nála másról van szó. Estleg egy tanyasi iskolát szolgál ki egy ilyen router,Az meg már gondolom nincs .
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz MADcat #48534 üzenetére
Elirás részéröl csak nem korigálta egész másról van itt szó .Köze nincs a kollégiumhoz . Hidd el nekem.. Egy tanfolymról van szó .A többit eg majd Ő leirj.Nem kell itt tul bonyolitani a helyzetet. Tegnap még ez is megfelelt volna ma már bérelt vonal kell [link]
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
Sziasztok
EQ illetve IQ csak adatkártyaval kapcsolatban kérdeznék .
A legkisebb csomagjukhoz lehet e kérni adatmegosztó SIM-et?
Adatkeret elérése után milyen sebességre lassítanak?A lassított sebesség mondjuk egy böngészésre , facebookra , viber hívásra , 480p Youtube-ra használható ?
Köszönöm aki válaszol !
-
kurtuzov
senior tag
Én routerből már csak ax / WiFi 6 szabványt tudót vennék, olyat amelynek van USB portja és támogat mobilnet sticket is. Pl ASUS AX58U
Ha tényleg kollégiumról beszélünk, azért csak van annyi esze az adott szolgáltatónak, hogy telepít oda nagyobb kapacitást. Persze helyszíne válogatja. A BME környékén tuti van kraft és nem a MOL székház miatt... De persze a nagybani Linux csomag megosztások azért kábelen mennek...[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
válasz 4Grider #48539 üzenetére
Hidd el az én gondolataimban eddig sosem hiányzott a emelt kapacitású 2CA/3CA hálózatok kérdésköre (de bevallom nem most nézek utána)
Amíg az elsődleges világháló elérést mobilnet biztosította (lassan már 10 éve) valóban egy Huawei B593 routert használtunk. Ami amúgy mind a mai napig megy még rokonnál.
Egy ilyen (vagy ha létezik egyáltalán 5G WiFi6 etc router) már jobb megoldás lenne?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Iqpro adat kártyám van!
Azt olvastam itt a topicban aki 35gb/napi elér azt büntetik?
Mert akkor lemondó, mert nincs egy aszf ahol lehetne olvasgatni ilyen téren?
Akkor mégse korlátlan, max ha 2x volt 1TB adat forgalmam.
És még nem jött díj bekérő, utólag 1-2 hónap után számlázhatnak büntetést? -
szalai112
senior tag
válasz w.miki #48542 üzenetére
Értem hát, akkor komoly gond , és akkor mégse korlátlan de mind1.
Teljesen mindegy 3 szólgáltató vagy flotta , illene az ügyfellet is tájékoztatni.
Azt hiszem ezt nevezi 1 oldalú szerződés módosításának.
Most ha teszem azt leszedek egy 3x full HD filmet bőven 35GB felett van. -
blue eyes
tag
Hát többet használtam több hónap keresztül volt hogy napi 35gb/napi és nem kaptam semmilyen büntetést.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
Sok ember meg arröl beszél ,hogy böven elég neki a 30 v 50 giga mit a digi add. Igen elég telefonon ha napi szinten nem logsz orba szájba facen instán meg hsonlon meg nem osztja meg a gyerek telefonról 5 osztálytársának . 50 giga oillanatokon belül le szalad ám egy laptop meg tab használattal .Töltögetést el is lehet ezekkel a kártyákkal felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest