Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
Sziasztok!
Akadt egy problémám: RK809IV (RK3188-T Rockchip) android PC egyszer csak leállt és a halott android ikonnal indult újra.
Tegnap este orvosolni tudtam úgy, hogy feltettem egy új firmwaret (a harmadikkal sikerült életet lehelnem bele (a nem működő firmwarek jellemzően a http://ugoos.net -ről vannak), csakhogy nem volt wifi (nem lehetett bekapcsolni a wifit). Ma ezért feltettem egy másik firmwaret, amivel szintén bekapcsolt, de nem volt wifi.
Próbálkoztam tovább, ennek a chipsetnek megfelelő firmwarekkel, de az egyik telepítés közben (RKBatchTool v1.7-vel csináltam) hibára futott és azóta nem ismeri fel a PC (így a RKBatchTool v1.7 sem) a kütyüt, gondolom mert van rajta egy "fél" firmware. Erre az esetre tudok megoldást? Ezután visszatérek az alap problémához, azaz olyan működő firmwaret keresek, ami kezeli a wifit.Előre is köszi a segítséget!
sublett
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest