- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Használ valaki Webkey -t? Még a 808 időszak elején írtam a fejlesztőknek és néhány tesztverzió után jól működött. De aztán valamit megváltoztattak a kütyükben és azóta állandóan összeomlik. Rendben feláll a kapcsolat, de ha belépek egy programba (pl. fájlkezelő) és megnyitok egy mappát, akkor rövid idő után jön egy pillanatnyi szünet, majd megint látom a fájlkezelőt, de alapállapotban. Így képtelenség használni. Kíváncsi vagyok, hogy csak nálam, vagy másnál is van ez a hiba. A logból nekem úgy tűnik, hogy a Webkey átveszi az irányítást, de ez egy idő után errorba fut (az a gyanúm, hogy a téves felbontás és tájolási értékek miatt), a rendszer beavatkozik, dobja a Webkey irányítást. Viszont a Webkey ilyenkor újra felépíti a kapcsolatot és ennek a körforgásnak a változásainál van a pillanatnyi szünet. Egyébként itt a log.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Autós kamerák
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest