Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kazan23

aktív tag

válasz #79335424 #3920 üzenetére

Nem is igazán off-topic, hiszen többen is vagyunk itt, akinek szüksége lenne egy relatív olcsó androidos mini pc-re, ami mellesleg kivált egy media playert is., de azért beszürkülök, ugorjon akit nem érdekel! Az xbmc-t csak etalonként említettem. Etalon, ahol "szinte" gusztusosan böngészheted a médiatáradat, sőt lekapja online adatbázisokból az infokat, trailert, poszter, stb. Nagyjából ennyi elég nekem és szeretem. Fut win-en vagy egy évtizede, de érdekes módon androidra nem találtam hasonlóan "tetszetős" alternatívát. "jobb" és "többet tudó" lejátszók akadnak, "okos" médiaböngészőként azonban nincs versenytársa. El is jutottunk oda, hogy androidra több, mint két éve van is, nincs is és kb itt hasal el az androidos minipc-k mediaplayersége. Építhetek (már megtörtént többször) egy win-es htpc-t, de ha nem akarok zajt és fogyasztást, a "relatív olcsó" erősen relatív lesz és nem mindenkinek vágya a win. Dedikált media player, mint popcorn, olive, dune nem lesz olcsó és annyira "célszerszám", hogy másra nem is használhatod, tehát kiesik. A többség pedig nem áll neki hegeszteni egy málna-szerűséget... főleg, hogy 100$ körül kap egy (ERRE A CÉLRA IS SZINTE) működő 3288-at, vagy 802-őt. Hát ez az, ez a "szinte" szócskagyötör a 3188 óta :K és várakozunk tátott szájjal a sült galambra többed magammal. :F

Új hozzászólás Aktív témák