- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
#79335424 #3920 üzenetére
Nem is igazán off-topic, hiszen többen is vagyunk itt, akinek szüksége lenne egy relatív olcsó androidos mini pc-re, ami mellesleg kivált egy media playert is., de azért beszürkülök, ugorjon akit nem érdekel! Az xbmc-t csak etalonként említettem. Etalon, ahol "szinte" gusztusosan böngészheted a médiatáradat, sőt lekapja online adatbázisokból az infokat, trailert, poszter, stb. Nagyjából ennyi elég nekem és szeretem. Fut win-en vagy egy évtizede, de érdekes módon androidra nem találtam hasonlóan "tetszetős" alternatívát. "jobb" és "többet tudó" lejátszók akadnak, "okos" médiaböngészőként azonban nincs versenytársa. El is jutottunk oda, hogy androidra több, mint két éve van is, nincs is és kb itt hasal el az androidos minipc-k mediaplayersége. Építhetek (már megtörtént többször) egy win-es htpc-t, de ha nem akarok zajt és fogyasztást, a "relatív olcsó" erősen relatív lesz és nem mindenkinek vágya a win. Dedikált media player, mint popcorn, olive, dune nem lesz olcsó és annyira "célszerszám", hogy másra nem is használhatod, tehát kiesik. A többség pedig nem áll neki hegeszteni egy málna-szerűséget... főleg, hogy 100$ körül kap egy (ERRE A CÉLRA IS SZINTE) működő 3288-at, vagy 802-őt. Hát ez az, ez a "szinte" szócskagyötör a 3188 óta
és várakozunk tátott szájjal a sült galambra többed magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 10Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest