- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs, félrenyomtam, de Neked akartam címezni. Az a kérdés lényeges eleme volt a mondandómnak, mert ahogy Neked nincs, úgy Nekik sincs. 3288 -as eszköz hiányában viszont nagyon nehéz, sőt, megkockáztatom a kijelentést, hogy lehetetlen moddolt, supportált 3288 -ast készíteni. Más részről nem mindenki gamer, vagy "wildszemű" filmnéző. Én sem vagyok az. Nekem elég lenne a 3188 is. Minden vele kapcsolatos problémám a T -s prociból ered. Szerintem, ha van egy nem T procis kütyü, amire garantálnak 2 év supportot azok, akik több éve szoftveresen javítgatják, fejlesztik ezeket a kütyüket, akkor az lehet jó ajánlat. Az AP6330 -ból pedig lehet következtetni, hogy a legjobb összeállíású (Minix szintű) panel van alatta. A supportról pedig azt gondolom, hogy nekem nem fáj, hogy ők keresnek a projecten. Cserébe azt remélem, hogy a sajátjukként kezelik, így ha felmerülne egy probléma, akkor gyorsabban lesz rá megoldás, vagy egy feature request -nél fejlesztés. A felhasználói szokásaim miatt nekem ezek a szempontok többet nyomnak a latban, mint a mittudoménmilyen HQ film kezelése, X.1 -es hanggal. Egyébként ezek a srácok eddig n+1 fajta kütyüre fejlesztettek. Sztem kettővel elboldogulnak. Ezért sanszosnak érzem, hogy ha a 3288 -at megfelelő alapnak tartják majd, akkor lesz belőle "freak" verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest