Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Zol77 #3793 üzenetére

Bocs, félrenyomtam, de Neked akartam címezni. Az a kérdés lényeges eleme volt a mondandómnak, mert ahogy Neked nincs, úgy Nekik sincs. 3288 -as eszköz hiányában viszont nagyon nehéz, sőt, megkockáztatom a kijelentést, hogy lehetetlen moddolt, supportált 3288 -ast készíteni. Más részről nem mindenki gamer, vagy "wildszemű" filmnéző. Én sem vagyok az. Nekem elég lenne a 3188 is. Minden vele kapcsolatos problémám a T -s prociból ered. Szerintem, ha van egy nem T procis kütyü, amire garantálnak 2 év supportot azok, akik több éve szoftveresen javítgatják, fejlesztik ezeket a kütyüket, akkor az lehet jó ajánlat. Az AP6330 -ból pedig lehet következtetni, hogy a legjobb összeállíású (Minix szintű) panel van alatta. A supportról pedig azt gondolom, hogy nekem nem fáj, hogy ők keresnek a projecten. Cserébe azt remélem, hogy a sajátjukként kezelik, így ha felmerülne egy probléma, akkor gyorsabban lesz rá megoldás, vagy egy feature request -nél fejlesztés. A felhasználói szokásaim miatt nekem ezek a szempontok többet nyomnak a latban, mint a mittudoménmilyen HQ film kezelése, X.1 -es hanggal. Egyébként ezek a srácok eddig n+1 fajta kütyüre fejlesztettek. Sztem kettővel elboldogulnak. Ezért sanszosnak érzem, hogy ha a 3288 -at megfelelő alapnak tartják majd, akkor lesz belőle "freak" verzió.

Új hozzászólás Aktív témák