- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiJK
csendes tag
Köszi! Nekem olyan van hogy alkalmazás akkumulátor kímélő, és ott lehet kivételeket választani , ha erre gondoltál az megvolt, meg az automatikus indulás is , a lakatolás is. Megpróbáltam utána nézni jobban és azt olvastam hogy a miui optimalizáció kikapcsolása a fejlesztői beállításokban segíthet. Ami úgy tűnik igaz! de még tesztelem.
-
TomiJK
csendes tag
Sziasztok! Gyári Redmi 4x-em van. Az lenne a kérdésem, hogy az óra melletti időjárásikont hogy lehet beállítani úgy, hogy magától frissüljön, és ne csak akkor, ha megnyitom és frissítem? Ennek szerintem csak akkor lenne értelme, ha minden képernyőfeloldásnál frissülne, mert így semmi haszna.
Másik: Késnek az értesítések, vagy csak akkor jelennek meg ha felébresztem a kijelzőt, vagy a programba ráfrissítek. több programnál fenn áll, de már minden be van engedélyezve nekik, amit lehet. Mi foghatja vissza az értesítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest