- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Sziasztok,
Tegnap reggel vásároltam egy csendesnek és hibátlannak hírdetett Gigabyte WindForce 1060-as kártyát freeapro "barátomtól". Ezt itt ni: https://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gtx_1060_windforce_oc_6g_dobozaban/friss.html
Csak a kedves úriember már törölte is azt (szerencsére lementettem, hogy mi volt beleírva, megadva, ha bármihez kellene fel tudom tölteni).Szóval 1.5 órán belül már gépben volt és elindítottam Furmarkot, Heaven-t, a kártya ventilláotra meg elkezdett szépen zúgni, zörögni 65-80% ventifordulat között.
Azonnal írtam neki, hogy gond van, és csináljuk vissza, nem erről volt szó, nem azt kaptam, mint amit leírt a hírdetésben. Erre elhajtott, hogy mit képzelek, ez egy használt kártya, 3 évesen már elhasználódhat ez-az. Csak sajnos erről a sem a hírdetésben, sem a személyes találkozón "elfelejtett" tájékoztatni.
Ezután erélyesebben jeleztem neki privátban, hogy ez így nem lesz ok és sürgősen sztornózzuk az egészet, erre letiltott...
Ilyenkor mi van, fórumon mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő