Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - iPhone topik
 - Yettel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával

- 

Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kiss.lacita
újonc
válasz

Brando37

üzenetére
						HÁHÁ röhögök egy jót mert engem is mindeki kiröhögött megszívtam én is ezekkel
 ez a megevtt termák http://aprod.hu/hirdetes/xbox360-slim-250gb-kinect-ID1ubDL.html úgy hívom hogy SzellemBOX 
ugyan az leveleztünk telo sms miden farko volt kedden utalatm hivott megjött a pénz csütötökön hivtam hoyg mi van küldje el a csomag azonositoját hoyg meg tudjam nézz hogy létezik e a csomag vagy sem azota ki van kapcsolva 
 valamilyen zsoltnak mutatkozott be telon 06205036866 felesége címére utaltam 25db hegyes orru mátyást OTP 11773054-00352589 Deli brigitta (zsolt vagy brigitta cime cenger danko utca 21) Rendősággel probálkozattaok áállitolag több ilyen bejelentése van akkor megszivvja megy dutyiba 
Remélem visszakapom a lovém és a rendőrök segiteni tudnak mert amit mostanába mai világba csinálnak nem sok mindene max kéregetnek az utszélem birságot dobálnak stb........nem is folytatom inkább 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
 - Battlefield 6
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - iPhone topik
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez a megevtt termák http://aprod.hu/hirdetes/xbox360-slim-250gb-kinect-ID1ubDL.html úgy hívom hogy SzellemBOX 
ugyan az leveleztünk telo sms miden farko volt kedden utalatm hivott megjött a pénz csütötökön hivtam hoyg mi van küldje el a csomag azonositoját hoyg meg tudjam nézz hogy létezik e a csomag vagy sem azota ki van kapcsolva 
Remélem visszakapom a lovém és a rendőrök segiteni tudnak mert amit mostanába mai világba csinálnak nem sok mindene max kéregetnek az utszélem birságot dobálnak stb........nem is folytatom inkább