Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• r3dsnake

nagyúr

Kíváncsi vagyok a véleményetekre egy hardveraprós vásárlásommal kapcsolatban. Vettem itt egy iPad Pro-t, korrekt áron, állapotban, magánszemélytől (nem nepper). A hirdetésben az szerepelt, hogy dobozzal és több, mint 1 év garival van. Nekem mindkettő must have, el se szoktam olvasni azokat a hirdetéseket, ahol ezek nincsenek.

Miközben utaztam Pestre a tabletért, szólt az eladó, hogy a doboz sajnos a másik lakhelyén maradt, de utólag elpostázza nekem. Mondtam, hogy oké. Találkoztunk Pesten, meg is volt a vásárlás, ott helyben el is küldte a Telekomos garilevelet, 36 hónap, 2022-es vásárlás. Teljesen rendben van ez is. Ez volt január 6-án.

Pár nappal később írtam az adataimat a doboz postázáshoz, valamint eszembe jutott, hogy kéne a számla is majd az esetleges gariztatáshoz. Mondta, hogy a dobozt még keresi, a számlát pedig átküldte. Na, hát a számla cégnévre szól, így a szavatosság offos. Ennek értelemszerűen nemigazán örültem...

Azóta eltelt három hét, folyamatos kontaktban vagyunk, de a doboz sajnos továbbra sincs meg. Felajánlotta az eladó, hogy visszautal 30k-t, abból kijön a doboz (24-ért találtam ebayen amerikából), de nemtom, nekem ez az egész szitu nem tetszik már így sehogy. Abszolút nem a pénz része zavar, korrekt áron adta, de fixen nem vettem volna meg doboz és gari nélkül. Mondtam neki, hogy visszaküldeném a tabletet, de ezt viszont ő nem szeretné. Azt is felajánlotta, hogyha inkább eladnám, akkor az esetleges "bukót" kifizeti.

Egyrészről úgy érzem az eladó próbál minden megoldást megtenni, másrészt viszont az a gondom, hogy a fő probléma számomra akkor sem oldódik meg. Ráadásul tegnap emiatt elszalasztottam egy ugyanennyibe kerülő, magánszemélyes, garis, dobozos, ugyanilyen specifikációval rendelkező tabletet, ami miatt bosszankodok rendesen. Az tökéletes lett volna. Ezzel a szituval meg nemtom mit kezdjek.

Én reagálom túl? Ti mit tennétek?

Új hozzászólás Aktív témák