- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
válasz
zsoltictrl #3096 üzenetére
A teljes sztori: több mint egy évvel elezőtt átvertek kb 36000 forinttal. A feljelentést online tettem meg úgy, ahogy az oldalon le van írva (visszaigényeltem a pénzt is). Az első három hónapban nem kaptam egy darab emailt sem, postán várakozó levélből pedig kettőt (ennyit az "online" világról). Az elsőben az volt, hogy áthelyezik az ügyemet, a másodikban pedig hogy összevonták még 4 emberrel és nekik is ott volt a feljelentés szövege + az okozott kár mennyisége. Ezeket elolvastam, tudomásul vettem és vártam egészen januárig, amikor felhívott egy nő, hogy be kellene mennem tanúvallomásra. Amikor megemlítettem neki hogy kb márciusban tettem a feljelentést akkor meglepődött, majd azt monda, hogy "na, akkor mostantól felpörögnek az események". Volt opció arra, hogy a kár összegének térítésével kissebb büntit kapjon a csaló, ebbe is belementem. Kb 2 héttel később kaptam egy emailt, benne egy kitöltendő polgári jogi igényről. Itt ismét leírtam a kár összegét majd visszaküldtem. Ennek 4 hónapja és én türelmesen várok
-
SpongyaBob
veterán
válasz
zsoltictrl #3088 üzenetére
Tavaly november 11-én 125 ezer forintot utaltam egy prociért. Február 6-án jelentettem fel (igen, nagyon türelmes voltam, én megadtam az esélyt a rendezésre.) Semmi nem történt, tehát 3,5 hónapja. Már 3x hívtam a rendőrséget, konkrét választ nem kaptam. Valamilyen átszervezésre hivatkoznak, mert annyi a csaló sajnos, hogy rengeteg a feljelentés és külön részleget alakítanak ki ezért, ez volt a válasz. Legyek türelemmel. Azóta sincs számítógépem.. Hát ez van.
Ezt csak azért mondtam el, mert hasonló az összeg, de gyorsaságra ne nagyon számíts..
-
KION3524
tag
válasz
zsoltictrl #3094 üzenetére
Nekem csak 36000ft volt, de összevonták 4 üggyel, így a teljes kár meghaladta a 100ezret.
-
KION3524
tag
válasz
zsoltictrl #3091 üzenetére
Az én ügyemmel tavaly március óta fogalakoznak, az első 3 hónapban nagyon aktívan küldték a leveleket, hogy melyik osztályra helyezik az ügyet. 2023 januárjában voltam tanúkihallgatáson. Eddig pénzt még nem kaptam vissza, így még midig várok az ereményre.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Feljelentés után 2-3 hét, mikor elindul az adatgyűjtés. 2-3 hónap lehet egy nyomozási folyamat normál esetben.
-
raziel01
veterán
válasz
Úgy érted, hogy előre küldted el neki a terméket és úgy volt, hogy ha megjön akkor kifizeti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest