- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
zsoltictrl #3088 üzenetére
Tavaly november 11-én 125 ezer forintot utaltam egy prociért. Február 6-án jelentettem fel (igen, nagyon türelmes voltam, én megadtam az esélyt a rendezésre.) Semmi nem történt, tehát 3,5 hónapja. Már 3x hívtam a rendőrséget, konkrét választ nem kaptam. Valamilyen átszervezésre hivatkoznak, mert annyi a csaló sajnos, hogy rengeteg a feljelentés és külön részleget alakítanak ki ezért, ez volt a válasz. Legyek türelemmel. Azóta sincs számítógépem.. Hát ez van.
Ezt csak azért mondtam el, mert hasonló az összeg, de gyorsaságra ne nagyon számíts..
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Szépen beleszaladtam tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe. Hétvégén jelentve is lett a hirdetés, amire jött is válasz, idéznék belőle:
"Ha a másik fél nem veszi fel kapcsolatot, nem törekszik a megoldásra, akkor kérem, hogy a 8. napon (korábban ne!) ezen jelentésre válaszolva értesítsen bennünket!
Ha a másik fél rendezi az esetet, akkor kérem, hogy mihamarabb értesítsen bennünket erre a jelentésre válaszolva!"12-én jár le a 8 nap amire kértek, addig várok természetesen, a problémám az hogy nincs válaszlehetőség, nem tudok értesítést hagyni ezen a jelentésen. (vagy majd a 8. nap után lesz?)
Ebből úgyis feljelentés lesz egyébként, kommunikáció nulla, semmi törekvést nem mutat az eladó.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest