Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
sutykuru
üzenetére
"Ilyen nincs, max ha önként vállalja, de ott feltétel a bontatlan csomagolás..."
Elállási jogról tényleg nem hallottál még?
14 nap mindenhol kötelező (online vásárlás esetén), de az edigital pl. 40 napot vállal. A bontatlan csomagolás sem feltétel.Jó lenne, ha néha olvasgatnál az ész osztása előtt.
"Itt meg kavarsz egy-két dolgot, ez sem így van." -> akkor hogyan? Mesélj kérlek!
-
Vincent_
aktív tag
válasz
sutykuru
üzenetére
"És igen az utcán vette át anyum, mint a másik 15023232423 csomagot is, eddig nem volt gond." vs. 64 kőkemény pirospont. A 15023232423 adás-vételről valamiért nem készült piros, OK. Nem e-pénisz méregetés, csak a kettő közötti totális ellentmondás tűnt fel.
Nekem eszem ágába nem jutna elküldeni valakit utcai átvételre magam helyett egy 100+k-s termékért, de nem vagyunk egyformák.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
sutykuru
üzenetére
Nem a jogról van itt szó, hanem hogy mi az elvárható egy ilyen helyzetben (mind eladó, mid vevői oldalról). Vevőiről szerintem elvárható, hogy a vevő mindent elkövessen, hogy 3 napon belül visszakerüljön a termék, ha tényleg nem kell neki a cucc. Eladóként pedig én is nehezen tudnám elfogadni, hogy hónapokkal később álljon elő bárki egy ilyen igénnyel. De lehet, hogy te rugalmasabb eladó lennél.

-
Predator2
addikt
válasz
sutykuru
üzenetére
Igen megírtam neki, de nem foglalkoztatja. Igen, azon szerepelt is, hogy: "A bill lokalizációja eltérhet a magyarországitól."
A bibi csak azzal, van hogy ez nem szerepelt a hirdetésben, erről nem tájékoztatott.
Visszaküldeni meg nem volt időm, az utazásom miatt. Azzal meg nem számolhattam, hogy becsap.Te mit tennél a helyemben?
(#2066) Felhő
Sajnos azt már rendelés után vettem észre, az az én saram. Nem a hirdetésben volt, hanem a kommentben, azokat meg nem figyeltem, illetve csak későn.
Te mit tennél a helyemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hollow Knight és Silksong
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Apple Watch
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
14 nap mindenhol kötelező (online vásárlás esetén), de az edigital pl. 40 napot vállal. A
bar jobb ha meg sem nyikkanok nekem meg 64 pirosam sincs itt a PH-n