Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Na srácok el sem hiszem. közben sikerült az illetőt megtalálni. Láttam a kocsijával furikázni és meglett a rendszám miatt.

Volt szembesítés, meg a szokásos dolgok. párszor be kellett mennem.
Megbűntették 20k-ra plusz kötelezték hogy fizesse ki nekem a vételárat. Hát erre nem is számítottam.Elvileg még folytatódik nála az eljárás személyes iratokkal való visszaélés ügyében is, ha jól tudom.
Én most a csalás ügyében kaptam végzést.Hát most kellemesen csalódtam, nem gondoltam volna.......
Tehát érdemes nem annyiban hagyni a dolgokat.
-
válasz
karakpecze21
üzenetére
A vegkifejletre kivancsi leszek.. a szamlazas a nav... de ha mar irt es igazi onnantol nehez lesz szerintem bizonyitani hogy o adott at hamisat... viszont durva hogy ennyire utana kell jarni hogy amit vesz az ember abbol letezik e hamis. Pl samsung edge telefonok... laikuskent nem gondolnam hogy magat az edge kijelzot siman kamu telefonokba raknak. Olvastam latom a hirdeteseket de kiv lennek mint samsung telefon hasznalo elsore eszre vennem e... Koszi az iromanyt es drukkolok de oszinten szolva azok alapjan amit irtal nem latok eselyt ra, higy barmit elernel

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi