- Mobil flották
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
raziel01 #1836 üzenetére
Értem! Köszönöm!
Egyelőre még úgy érzem, hogy kicsit túlreagálom. Elvégre csak kedd van.
Valószínűleg a pánik oka az is, hogy eddig csak egyszer utaltam előre, de az nem ekkora összeg volt.
Egyik barátom szerint, ha délután adják a csomagot a futárszolgálatnak, akkor csak harmadnap kézbesítik.
Csak egy picit idegesít, hogy nem ír vissza egy privát üzire sem, illetve a telefon kicseng, de nem veszi fel.
Egyszer felvette a telefont, de nem szólt bele senki. Ebből következtettem arra, hogy zsebében van esetleg és véletlenül fel lett véve?De miért ne akarná felvenni? Ugye itt kezdődik az egész elölről.
Minden esetre, mint írtam, a vevő válaszát megvárom, hátha tud több infót adni a srácról. 1-2 napot még várok, hátha a futárszolgálattal van a gond.
Aztán még írok, hogy mi lett az ügy vége, csak gondoltam sokkal jobb, ha már az elejétől tanácsot kérek.
Nagyon köszönöm az eddigi segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Autós topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G, 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest