- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalos7
tag
Időközben megoldodott a problémám és a féreg azon nyomban feladta postán elsőbbségivel és müködik is rendesen a kártya.
De egyáltalán nem volt tisztességes és becsületes sem.
Mert elutaltam a pénzt és írta, hogy megérkezett és fel is adja.
De 7 nap után se jött meg így ráírtam, hogy mégis mi a helyzet.
Majd 1 teljes hét után vissza ír, hogy "El nézést a kelemetlenségért vala milyen ok miatt nem tudtam válaszolni a mai nap folyamán fel lesz adva a csomag még 1x el nézést valami hibát írt amikor üzenetet akartam írni".
(Noha többször is bevolt jelentkezve, mert lehetett látni)
Előtte persze jól megfenyegettem és a vezetőség is ráírt.
De nagyon szánalmas ez a szőveg és sántitt az egész.
Szerintem az ilyet kikelle tiltani, mert kitudja nem-e csinált ilyet másokkal is. -
chester91
senior tag
Szia!
Mivel címet nem tudsz, ha jól értem, így ilyen esetben a felszólítást megtenni nem tudod "hivatalos" úton. Rendőrségen feljelentést teszel elsősorban. Ha e-mail címét esetleg tudod, akkor e-mailben, ha nem, akkor sms, vagy adott esetben itt HA-n teljesítési határidőt tűzöl neki (15 napon belül), valamint felhívod a figyelmét arra, hogy ha és amennyibe ez időn belül nem kapsz hitelt érdemlő igazolást a csomag feladásáról, vagy az nem érkezik meg az ígért állapotban, úgy jogi lépéseket teszel, ami ilyen esetben egy feljelentés megtétele a rendőrségen. Ők kikérik a banktól az adatokat, majd tanúként ki fogják hallgatni a bankszámla tulajdonosát. Innentől pedig majd rajta múlik, hogy csak felebaráti szeretetből segített egy barátjának, hogy tudja fogadni az utalásokat, vagy ő a tényleges elkövetője. Neked is meg kell tenni a tanúvallomást, rendőrség bekéri majd a bizonyítékot, és ez alapján lefolytatják a nyomozati eljárást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő