Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Corsair90
üzenetére
Megértem a felháborodásodat, amiért becsaptak, azonban sok tekintetben raziel01-nek adok igazat.
Ha az összeg nem haladja meg az 50 ezret, és nem tudod az illető adatait, tényleg nem sok mindent csinálhatsz. És a rendőrség sem tud mit tenni, meg van kötve a keze a jogszabályokkal. Ez nem negatív hozzáállás, mert pozitív értelemben is van üzenete, mégpedig az, hogy próbáld elfogadni, hogy átvertek, és legközelebb igyekezz körültekintőbb lenni. Ha tudsz nevet, akkor például utalás előtt hívd fel a bankot, és kérdezz rá, hogy a bankszámla a megadott néven van-e. Ezt talán elárulják, mert ez csak egy "igen", vagy egy "nem" a részükről, nem pedig a konkrét név kiszolgáltatása. Ezen kívül minden vásárlás előtt próbálj kérni az illetőtől valami olyan adatot, vagy dokumentumot, ami alapján utólag azonosítható.Jelen helyzetben az az egy apró ötletem van, hogyha tudod a bankszámlaszámot, vagy bármilyen adatot az illetőről, akkor írd be a google-ba, hátha kiad valamit. Sose lehet tudni. Egyebet mit kezdhetnél, ha nem rendelkezel semmilyen más adattal?
És ha sikerül találnod még egy-két embert, akiket szintén átvert, akkor az már nem szabálysértés, és a rendőrség utána tud nézni a számlaszámnak is.A legfontosabb szerintem azonban, hogy bármilyen dühös is vagy jelen pillanatban, maradj a törvény adta kereteken belül!
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest