Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Corsair90 #1153 üzenetére
Megértem a felháborodásodat, amiért becsaptak, azonban sok tekintetben raziel01-nek adok igazat.
Ha az összeg nem haladja meg az 50 ezret, és nem tudod az illető adatait, tényleg nem sok mindent csinálhatsz. És a rendőrség sem tud mit tenni, meg van kötve a keze a jogszabályokkal. Ez nem negatív hozzáállás, mert pozitív értelemben is van üzenete, mégpedig az, hogy próbáld elfogadni, hogy átvertek, és legközelebb igyekezz körültekintőbb lenni. Ha tudsz nevet, akkor például utalás előtt hívd fel a bankot, és kérdezz rá, hogy a bankszámla a megadott néven van-e. Ezt talán elárulják, mert ez csak egy "igen", vagy egy "nem" a részükről, nem pedig a konkrét név kiszolgáltatása. Ezen kívül minden vásárlás előtt próbálj kérni az illetőtől valami olyan adatot, vagy dokumentumot, ami alapján utólag azonosítható.Jelen helyzetben az az egy apró ötletem van, hogyha tudod a bankszámlaszámot, vagy bármilyen adatot az illetőről, akkor írd be a google-ba, hátha kiad valamit. Sose lehet tudni. Egyebet mit kezdhetnél, ha nem rendelkezel semmilyen más adattal?
És ha sikerül találnod még egy-két embert, akiket szintén átvert, akkor az már nem szabálysértés, és a rendőrség utána tud nézni a számlaszámnak is.A legfontosabb szerintem azonban, hogy bármilyen dühös is vagy jelen pillanatban, maradj a törvény adta kereteken belül!
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest