Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Bocsi rosszul fogalmaztam, csak siettem amikor irtam. Az elkövetö nevét már akkor tudtam amikor átvert, a gmail mutatta. Így tettem ellene feljelentést, de a rendörök megszüntették a nyomozàst mert nem éri el az 50 ezres határt. A nyomozás során a rendörök semmit nem találtak, az ügyvédemnek sikerült kiderítenie a bankszámlaszáma alapján hogy melyik városban lakik, és a napokban hivott a pontos címe miatt. Már küldtünk a csalónak fizetési meghagyást, melyre nem válaszolt, így az jogerös lett, és behajtható rajta az összeg. Viszont a dolog folytatásához szükségem lenne a születési dátumára vagy az anyja nevére. A rendörségre pedig hiába mentem be hogy itt van a pontos cím, azt mondták hogy ök nem tehetnek semmit. Na ekkor mondtam h wtf?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Battlefield 6
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest