Hirdetés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNorbert92
csendes tag
Szevasztok!
Ahogy olvastam a kommenteket én is beleestem az apród féle vírusba...még nem biztos de nagyon olyan érzésem van. Előre is leszögezném hogy interneten aktívan szoktam vásárolni és semmilyen csalásnak vagy átverésnek nemvoltam az áldozata!
Történt , hogy egy Xbox 360 Slim konzolt találtam egész jó áron. Felvettem a kapcsolatot a személlyel (írásos bizonyíték van a vásárlás végbemenetelről , személy nevéről és bankszámlaszámáról) és kérdezősködtem hogy miért adja el , mennyi idős , hozzá tartozó kellékek doboza papír minden megvan e , kiadás éve stb. Láttam hogy tőlem nagyon messze , pontosabban kelet Magyarországon lakik és a személyes átvétel és kipróbálás nem volt lehetséges. Mondta hogy ha elutalom a pénzt akkor másnap nálam is lesz. Mondtam hogy ez így nem működik mert messze van és nem tudom kipróbálni. Erre ezt írta : "azt tudom felajánlani hogy elutalja a pénzt, én postázom megérkezésekor maga leteszteli és ha nem elégedett a termékkel ami ez kizáró ok akkor én visszavásárolom magától, sőt mi több 2 hét visszavásárlási garanciát vállalok." Felajánlotta hogy küldjek el 13E ft-ot , elküldi a terméket , és miután kipróbáltam küldjem a 12-t. Kért egy bizonylatot az utalásról , és a címem hogy hova küldje. Mondta hogy csütörtökön vagy pénteken jön meg. DE! Történt ma ugyanis hogy találtam még egy terméket az oldalán és írtam neki azzal kapcsolatban is , és megkérdeztem hogy sikeresen fel tudta e adni a boxot. 1 óra múlva pedig a felhasználó nem létezett már....Így ebből a reakcióból úgy érzem hogy meg lettem károsítva , és ha nem jön meg péntekig a termék akkor irány a rendőrség! Próbáltam és próbálok hinni , de a hozzászólások után elég nehéz...Ha megjön, akkor verejtékes homlokom megtörlöm és azt mondom hogy többet ilyet soha...ha nem akkor irány a rendőrség!
Vélemények ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest