Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slee
újonc
Sziasztok!
Az én problémám, hogy a testvérem 3 hónapja rendelt egy okostelefont a digifactortól, de a termék azóta sem érkezett meg és csak ígérgetnek. Tesóm már belefáradt ezért helyette én próbálom visszaszerezni azt a 26 ezer forintot, amivel lehúzták. Egy ideje már nem válaszolnak az emailekre, nem veszik fel a telefont sem. A weboldalon a sok negatív hozzászólás miatt lezárták a fórumot és vásárlóként nem tudok véleményt sem írni. A facebook oldalukon is letiltják a hozzászólásokat és csak a pozitív véleményeket engedélyezik. Az ügyfélszolgálatuk a meghatározott időpontban (hétköznap 8-20) nem elérhető. A weboldalukon van egy kiemelten megbízható „tanúsítvány”, de gyanús hogy a megbizhatowebshop.hu oldalt is ők hozták létre, mert igazából semmi érdemleges infót nem tartalmaz. Azt gondolom átverés áldozatai lettünk. Kérdésemre, hogy hogyan kaphatnánk vissza a kifizetett összeget, azt a választ kaptam, hogy erre nincs lehetőség, mert a terméket már postára adták külföldön.
Szerettem volna a fogyasztóvédelmi hatóságnál bejelentést tenni, de csak ügyfélkapun lehet.
Tegyek feljelentést?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest