Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
raziel01 #864 üzenetére
Barátom. Addig, amíg 50 használt ingóság adás-vételből 48 szerződés nélkül megy, addig miről is beszélünk?
Társadalmi szintű probléma, és az oktatásra vezethető vissza. Nagyon szép, hogy a gyerekek irodalom órán megtanulják Sappho költészetét, meg Apollinaire-t, de talán kellene emellett heti egy tanórát szentelni közgazdasági, jogi, állampolgári és politológiai ismeretekre.
Amíg az embereket mindenhonnan az az inger éri, hogy ne gondolkodj, sodródj az árral, mert az jó neked, addig az emberek nem gondolkodnak előre. A csalók mocsok dögök, de ne feledjük, hogy az ilyen piti esetekhez két ember kell.
A telefon letiltós dologról annyit, hogy tudomásom szerint a hűségidő alatt az adott telefont nem lehet elidegeníteni. Tehát aki megvesz egy olyan telefont, amiről tudvalevő, hogy nem lehetne eladni, az mire számít? Ugyanaz az eset, mikor valaki SGS4-et vesz 80 ezerért. Hátha. És mikor hátha nem, akkor mutogat minden felé, hogy csalóóóóóó. De amikor rápirítasz, hogy barátom, miből is gondoltad, hogy te majd harmad áron megkapod a tutit, akkor a pofádba vágja, hogy nem azért jött ide, hogy kioktasd.
Egyszer már itt hagytam ezt a topicot de aztán csak visszajöttem segíteni. De abba kell hagyjam, mert azt látom, hogy minden figyelmeztetés és törekvés ellenére az emberek újból és újból ugyanazokat a hülyeségeket csinálják. Nincsen fejlődés, és én nem látom, hogy mitől lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SHADOWBLAZE nevű felhasználó egy CSALÓ
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest