- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Egy szolgáltató kérhet utólag olyan szolgáltatásért pénzt visszamenőleg, amit ő nem számlázott ki, de én igénybe vettem?
Nagyvonalakban arról van szó, hogy egy vízszolgáltatóval még 1995-ben elvégeztettünk egy csatorna bekötést. Ő volt a kivitelező, az építtető, és minden általuk elvégzett munkáról, a hivatalos tervrajz, kiviteli, és átvételi elismervény megvan.
A napokban viszont olyan levelet küldött, hogy neki, mármint a szolgáltatónak nincs tudomása arról, hogy mi rá lennénk kötve a szennyvízhálózatra, ezért fizessük meg 5 évre visszamenőleg a csatornadíjakat.
Én ezt jogtalannak érzem, mivel minden általuk küldött számlát eddig befizettünk; az, hogy ezt nem számlázta ki, holott ő csinált mindent, és át is vette a „művet”, arról nem én tehetek, nem érzem magam hibásnak!
Szerintetek elverhetik rajtam a port, és jobb ha fizetek, vagy jól gondolom, hogy mivel nem én hibáztam, ezért ez a közüzemi szolgáltató saját kára, és „a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs”?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Építő/felújító topik
- VGA kibeszélő offtopik
- E-roller topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest