-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horchnung
csendes tag
Kedves Sixer66,
Kellemetlen, s remélem tanultál belőle, viszont a pénzednek nem kell búcsút mondanod. Szedd össze a teljes levelezést, s az utalásról szóló bizonylatot, ha van egy kis időd, szedj még össze pár sértettet,s mindezekkel menj el a rendőrségre. Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen csalás bűntette miatt, (hisz lehet, hogy álnevet használt), s kérd a a teljes összeg + egyéb károk mihamarabbi megtérítését (utazás, szabadság, mittudomén).
Legyél türelmes, közel 1,5 év után fogod visszakapni a pénzed. Hasonló eseteken vagyok túl, 2 alkalommal is visszakaptam a zsetont, s 3. még folyamatban.
Kitartás
üdv
Hori
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő