Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik

- 

Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Horchnung
csendes tag
Kedves Sixer66,
Kellemetlen, s remélem tanultál belőle, viszont a pénzednek nem kell búcsút mondanod. Szedd össze a teljes levelezést, s az utalásról szóló bizonylatot, ha van egy kis időd, szedj még össze pár sértettet,s mindezekkel menj el a rendőrségre. Tegyél feljelentést ismeretlen tettes ellen csalás bűntette miatt, (hisz lehet, hogy álnevet használt), s kérd a a teljes összeg + egyéb károk mihamarabbi megtérítését (utazás, szabadság, mittudomén).
Legyél türelmes, közel 1,5 év után fogod visszakapni a pénzed. Hasonló eseteken vagyok túl, 2 alkalommal is visszakaptam a zsetont, s 3. még folyamatban.
Kitartás
üdv
Hori 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Keresünk dokkolókat
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest