Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagyonjjo #2302 üzenetére
Mondtam, hogy azt írd ami a valóság. Nem követelek, hanem azt javasoltam, hogy mivel mindketten hibáztunk szerintem(én abban, hogy nem ellenőriztem mi van a dobozban, Te pedig nem mutattad meg csak a kezembe nyomtad), az lenne korrekt, hogy ha mindketten "megfizetnénk a tanulópénzt", de ugyanakkor felajánlottam, hogy ha kéred akkor szívesen visszaadom a másikat is, mert így 1db-al nem sok mindent tudok kezdeni... Hozzáteszem, végig a kezedben volt a cucc amikor jöttél a találkozóra és menet közben szépen lóbáltad a kezedben, így simán ki tudott esni. Én miután megkaptam, beraktam a kocsiba a hátizsákomba és itthon nyitottam ki. És ez sem mondtam, hogy nem nálam eshetett ki, ezt így már nem tudjuk megmondani. De ebben az esetben szerintem végképp nem lenne korrekt, ha én nyelném be az egészet...Egyébként a 2 ujjad közötti lebegtetés közben nem tudom hogy tudod érzékelni az egyensúlyt...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest