- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csika007
csendes tag
Sziasztok!
Mit tehetek?
Következő történt: Erre a hirdetésre ajánlottam egy ASUS dvd írót cserére! Meg is állapodtunk, hogy másnap vagyis csütörtökön, 2011.01.13.-án postázzuk egymásnak a cserélni kívánt árut! 1. A csomagot fekbi11 megkapta, utánavaló hét kedden, én azóta se semmit! 2. Igazolni, hogy a postára adta nem tudja, mert állítása szerint sima csomagként adta fel és semmi papírt nem kapott a postán erről! Postás ismerőst kértem nézzen utána a csomagnak, de az egyész Magyar Királyi Postán nincs csomag, sem küldemény, ami az én nevemre szól! Nem egy nagy értékű dolog, de a kislányom netbookjához jól jött volna! Ti mit javasoltok!
A másik fél ha korrekt akarna lenni, mi lenne ilyenkor a helyes hozzáállás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest