Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cr89
újonc
Azért a vizsgálatot kikérném magamnak, több éve tag vagyok, nem kevés pozitívval, és ez már a 2. profilom, mert az előző 2006 óta megvolt, még több pozitívval.
Sajnálom srácok, hogy így jártatok. Én ugye személyesen vettem tőle egy használt laptopot, amit tudtam tesztelni és semmi probléma nem volt vele, de ezt írtam is nektek akik rám írtatok megbízhatóság szempontból. Velem korrekt volt, de próbált volna nem az lenni egy személyes vásárlásnál...
Nekem is volt ügyem csoportos átveréssel itt a hardverapro-n, csak ott több tíz ember lett átverve velem együtt, és több millió forintos összeg jött össze. A srácot már a reptéren fogták el. Mindenképpen csoportos feljelentést lehet tenni és akkor sikeresebb és talán gyorsabb a kivizsgálás és az ügymenet is.
Az a probléma hogy sok segítséget nem tudok adni, mivel én a nem aktuális privát üzeneteimet törlöm és folyamatosan vásárolok laptopokat így a telefonszámokat sem mentem el :/ Megpróbálhatok utánanézni, hátha megtalálom a telefonszámot, de többet nem tudok a srácról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest