- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cr89
újonc
Azért a vizsgálatot kikérném magamnak, több éve tag vagyok, nem kevés pozitívval, és ez már a 2. profilom, mert az előző 2006 óta megvolt, még több pozitívval.
Sajnálom srácok, hogy így jártatok. Én ugye személyesen vettem tőle egy használt laptopot, amit tudtam tesztelni és semmi probléma nem volt vele, de ezt írtam is nektek akik rám írtatok megbízhatóság szempontból. Velem korrekt volt, de próbált volna nem az lenni egy személyes vásárlásnál...
Nekem is volt ügyem csoportos átveréssel itt a hardverapro-n, csak ott több tíz ember lett átverve velem együtt, és több millió forintos összeg jött össze. A srácot már a reptéren fogták el. Mindenképpen csoportos feljelentést lehet tenni és akkor sikeresebb és talán gyorsabb a kivizsgálás és az ügymenet is.
Az a probléma hogy sok segítséget nem tudok adni, mivel én a nem aktuális privát üzeneteimet törlöm és folyamatosan vásárolok laptopokat így a telefonszámokat sem mentem el :/ Megpróbálhatok utánanézni, hátha megtalálom a telefonszámot, de többet nem tudok a srácról.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő