- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomaschik
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.A napokban vásároltam vivike77 nevű felhasználótól egy Sony psp-t. Tökéletes állapotban volt(elmondása szerint). Előre utaltam rá 2napra meg is kaptam a csomagot de mikor kibontottam elég nagy csalódás ért. A képernyője csíkos és alkalmatlan bármilyen tevékenységre is. Az akkumlátorja lemerült és a töltést se vette fel. Írtam az eladónak hogy mi a teendő és mondta hogy nem az övé a termék hanem a házmesteréért de majd rákérdez. Többször írtam neki hogy hol tart a dolog. A házmester elérhetőségét nem adta meg. Közöltem vele hogy akkor fizesse vissza a pénzt és visszaküldöm neki a terméket mert így használhatatlan, erre azt válaszolta hogy azt várhatom hogy ő fogja visszautalni a pénzt mert nem az övé a termék stb.
Arra hivatkozott hogy biztos a postán sérült meg stb.....Mit lehetne tenni? Érdemes lenne feljelenteni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700KF, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest