Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomaschik
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.A napokban vásároltam vivike77 nevű felhasználótól egy Sony psp-t. Tökéletes állapotban volt(elmondása szerint). Előre utaltam rá 2napra meg is kaptam a csomagot de mikor kibontottam elég nagy csalódás ért. A képernyője csíkos és alkalmatlan bármilyen tevékenységre is. Az akkumlátorja lemerült és a töltést se vette fel. Írtam az eladónak hogy mi a teendő és mondta hogy nem az övé a termék hanem a házmesteréért de majd rákérdez. Többször írtam neki hogy hol tart a dolog. A házmester elérhetőségét nem adta meg. Közöltem vele hogy akkor fizesse vissza a pénzt és visszaküldöm neki a terméket mert így használhatatlan, erre azt válaszolta hogy azt várhatom hogy ő fogja visszautalni a pénzt mert nem az övé a termék stb.
Arra hivatkozott hogy biztos a postán sérült meg stb.....Mit lehetne tenni? Érdemes lenne feljelenteni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest