Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám. Talán nem is olyan kicsi.
Pár hónapja hírdettem egy telefont (iPhone 3GS 32GB)
Jött is rá egy jelentkező, majd hosszas beszélgetés után megegyeztünk abban, hogy elküldöm neki a telefont, hogy ő kipróbálhassa azt, mielőtt megveszi, ugyanis Debrecenben lakik, én pedig Budapesten, a személyes találkozót pedig nem tudtuk volna megoldani, próba nélkül pedig nem volt hajlandó. Szimpatikusnak tűnt az ember, megelőlegeztem neki a bizalmat.
Postára is adtam, meg is kapta, viszont fizetni még azóta sem fizetett, csak igérgetett egy ideig, mostanra pedig már egyáltalán nem elérhető a fickó.
A nevét, címét tudom, ezen kívül pedig semmit. Márha egyáltalán elérhető az illető azon a címen.
Kérdésem pedig az, hogy mit tegyek. Feljelentsem? Hiszen én voltam a hülye, hogy idegenbe elküldtem neki. Mit fognak szólni a rendőrségen? Van értelme egyáltalán ezzel foglalkozni? Mert ha nem látok belőle semmit vissza, akkor inkább hagyom, tudom mennyi macerával jár egy feljelentés. Legalább a leckét megtanultam.A segítségeteket előre is megköszönöm!
Üdv,
centaurium
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest