-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hi, köszi a -nem éppen rövid
- választ.
"Annak érdekében, hogy öt év után ne szűnjön meg elévülés miatt a követelés a végrehajtók eljárási cselekményt végeznek pl akár egy hivatalos levél kiküldése, ez megszakítja az elévülési határidőt ami ekkor újra indul, azaz az öt év újból kezdődik."
Ez gondolom akkor működik, ha az érintett ezt átveszi, ellenkező esetben talált egy kiskaput a kiskapun?
Engem ugyan nem vertek még át - csak 1x majdnem, de megoldottam -, csak érdekelnek az ilyen ügyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kés topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest