Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdam
újonc
Sziasztok egy kérdésem lenne utánvétellel vásároltak tőlem,de a pénzem nem jött meg azt mondták leállítoták a kifizetést,írtam a postának ők azt mondták rendszerhiba miadt késik a pénzem.10 napja! Olvastam bár nem tudom lehetségese hogy valaki megtegye hogy átveszi a terméket majd azt állítja nem az volt benne amit kért.Most nem tudom micsináljak rendőrségre menjek e vagy mit tehetnék mert 70.000 ftról van szó,vagy majd most az következik hogy engem vádolnak meg?Gőzöm nincs mit lehet tenni vásárlóról semmi hír csak cím...meg név. Megköszönném ha valakinek lenne valami tanácsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Gumi és felni topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest