- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Kicsit rendhagyó a téma de nem tudom hova forduljak.Segítségért fordulnék hozzátok.
Tavaly Decemberben vaterán leütöttek egy termékem. A vásárló csak húzta az időt engem pedig nem tudván arról, hogy 15 napon belül értékelni kell nem is érdekelt annyira. Majd az adás vétel nem jött létre de a vatera számlázott nekem 4280 forintot az el nem adott árúért. Felkerestem a céget akik felvilágosítottak, hogy van ez a 15 napos szabályuk. Elküldtem őket a helyükre és nem is fizettem. Februárban megelégeltem a felszólító emalieket és befizettem a 4 ezret a semmire. Aztán a mai nap, árpilis 2. Egy hölgy keresett meg telefonom a creditforte nevű cégtől miszerint 4100 forintnyi késedelmi kamattal tartozok. Szerinte februárban már kiküldtek nekem egy levelet.. Ha bár a mai napig nem kaptam meg. Aztán közölte velem, hogy akkor kiküldik emailben és Április 7 -ig fizessem be.Erre mit kéne lépnem?
Közel 100% -os késedelmi kamat?
Na meg telefonom vagy emailben jeleznek?
Vaterán újra teljes felhasználó vagyok, ott semmi nyoma ennek.Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest