Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmy1212
tag
Üdv! Mindenkinek!
Június 5.-én vettem egy sráctól(magánszemély) egy samsung i900 omniát "zs.tamas" nevű tagtól.
Sajnos adásvételit nem írtam (átkozom is magam érte).
Privát üzenetek alapján, 1 hónap garanciát adott a telefonra, amit személyesen, faterom előtt is megígért.
Személyes találkozón megnéztem a telefont, de később mással is megnézettem.
Olyan háttér volt a telefonon, ami miatt a fehér foltot, ami a képernyő hiba, nem lehetett észrevenni
Sajnos olyan hibákat fedeztek fel a készüléken ( képernyő hiba, digitalizáló hiba), amik miatt én jeleztem a srác felé, hogy adja vissza a pénzem, ő pedig úgy kapja vissza a telefont, ahogyan adta.
Mindenki akitől kérdeztem, bolt, haver stb, kijelentette, hogy 3 hónapos telefonnak nem szabadna ilyen állapotban lennie.
Négy nappal a vétel után jeleztem, hogy gond van.
Először készséges volt a telefonban, felajánlotta, hogy "visszabizniszeljük-e", amivel én éltem is.
Két nap elteltével telefont nem vette fel, csak egy privát üzenetet küldött, hogy ő a hibákat nem fogja elismerni.
A kérdésem igazából, hogy tudok-e valamilyen kártérítéssel élni felé, akár jogi, akár más úton?
Minden beszélgetésem megvan tőle amit itt az oldalon folytattam vele.A segítséget előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest