Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TwentyFour
tag
válasz
SimonYana #1364 üzenetére
Érthető a felháborodásod. Csakhogy én is csak olyan usernek utaltam előre, aki régóta aktív tagja volt a ph-nak, illetve láthatóan sok becsületesen lebonyolított üzleten volt már túl. És itt jött közbe az a "lyuk" a rendszerben, amire én sem gondoltam: mi történik, hogyha egy ilyen becsülegtes user accountjával illetéktelen személye lép be és az eredeti user nevében kér előreutalást? Sajnos az utóbbi néhány hétben velem együtt elég sokan benéztük ezt. (Személy szerint ilyen fajta csalásra nem is gondoltam, dehát ez legyen az én tanulópénzem.) Ez nyilván nem jó sem a becsületes eladóknak, sem a vevőknek, és ugye a ph-nak sem. Azzal egyetértek, hogy egy komolyabb autentikáció visszaszorítaná az átveréseket, kérdés, hogy megéri-e egy ilyen beruházás a ph-nak (nyilván nem 2forintos fejlesztés lenne). Mindenesetre én továbbra is szándékozom itt üzletelni, persze nagyobb odafigyelés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest