- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Florida
tag
Én az enyémet telefonként használom,és vidéken élek ahol nem fenyeget a 3G szolgáltatás
Őszintén szólva,amikor itthon van 2mbites net,van egy canon fényképezőm,és van játékgépem,a telefonnak már csak a telefon-szerep betöltése marad..
Ha neked több kell,akksi-idővel kell fizetned,sajnos. -
róland
veterán
Én úgy tudom, hogy True Color a fényképezőgépek kijelzője. De legalább 200.000 körüli színt megjelenít a többségé. Azért érdekes lenne, hogy pont egy olyan területen lennének gyenge minőségű alkatrészek, ahol épp az a bizonyos alkatrész az egyik legfontosabb része valaminek.
Amúgy egy link a Canon Europe honlapjáról, egy kb 50.000,- forintos gép műszaki adataival.
Bővebben: link
Érdemes egy pillantást vetni a kijelző paramétereire. -
WN31RD
addikt
Szerintem nem arról van itt szó, hogy azok panaszkodnak, akik az új funkciókat egyszerűen fölöslegesnek tartják. Sokkal inkább az okozza a bosszúságot, ha valaki az egyszerűbb, alapvetőbb, fontosabb feladatokra szeretné használni elsősorban a készülékét, de ezt a sok fölösleges csicsa vagy az új készülékek ésszerűtlen tervezése megnehezíti. Nem ritka, hogy az új funkciók a régiek használhatóságának vagy a megbízhatóságnak, kényelemnek a rovására mennek.
(Megjegyzem, én alig írok SMS-t: Nem tudom, pontosan mennyit, de átlagban heti egynél egészen biztosan kevesebbet, talán havonta kettőt. Szerintem jó dolog egyébként, hogy van lehetőség SMS küldésére, csak éppen elég ritkán van szükség rá.) -
PrinczA
őstag
ez engem nem hat meg
nekem meg mindig ilyen tudasu telo kell Bővebben: link -
törölt tag
Én,
-linuxot szeretnék rá ami mindet tudja kezelni, én meg azt csinálhatnék vele amit csak szeretnék(ha tudnék)
-SD kártyából lesz 32GB(még pár év)
-használható videó kamerát szeretnék bele ami legalább 640*480 30fps jó minőségben sztereó hanggal(HiFi), nem limitált felvételi idővel
-''kéksugárzást'' nem szeretnék bele az is bőven elég ami muszály
-....
-....
de asszem még várnom kell ilyenekre egy kicsit
beteszek egy ilyet is, mert tetszik
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest