- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #190 üzenetére
Így már szimpatikusabb a megközelítésed. Ez már valóban vita szerű felvetés.
Nálam ezek egyformán fontosak.
Persze ha a kinézet és a használhatóság 5-ös lenne, a hang viszont 1-es, akkor nem ezt venném meg.
Ott volt pl. a Creative Zen Micro-m, aminek hangja 5-ös volt, viszont használhatatlan, stb. Le is cseréltem az eleinte megvetett, majd használat közben megszeretett iPod-ra.
Hiába, én már csak ilyen nagyképű, öreg szar vagyok. -
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Ne sértődözz, mikor tőlem hibásan - a szövegkörnyezetből kiemelt részek egymás mellé tételével és így híbás kijelentést - idézve akarod bebizonyítani, hogy hülye vagyok!
Ahogy írtam, nem feltételeztem rosszindulatot, csak gyenge szellemi képességeket, amiért nem értetted meg amit leírok. Ezért is írtam le mégegyszer részletesen kifejtve, hátha most sikerülni fog a szövegértelmezés.
Egyébként ez nem vita, hanem ostoba civakodás. -
Derrrick
tag
válasz
<Adamsky> #173 üzenetére
Na akkor elmondom mégegyszer, lassan, tagoltan, hogy a gyengébbek is megértsék:
Osztályozzunk mint az iskolában:
Creative:
kinézet: 2
SW: 2
kezelés: 3
PC-bel szinkronizálás: 1 (ezért adtam el végül)
Hang: 5
Átlag: 2,6
iPod:
kinézet: 5
SW: 5
kezelés: 4,5
PC-bel szinkronizálás: 4
Hang: 4
Átlag: 4,5
Tehát a mérleg az iPod felé billen az én értékrendemben. Megismétlem, hogy először azért nem iPod-ot vettem mert viszolyogtam az iPod sznobériától, de a Creative használata után immár jobban viszolygok a használhatatlanságától. Hát így lett iPod-om.
Neked pedig ebből annyi jött le, hogy az iPod hangja gyengébb, ezért vettem azt. Gratulálok a képességeidhez!
Sajnos az iPod-ról itt vitázni lehetetlen, mert nemcsak az iPod táborban vannak elvakult tagok, hanem az iPod ellenesek között is. Ebben a topikban pedig most ez utóbbiak dominálnak. Az elvakultság ellen pedig az észérvek nem használnak.
[Szerkesztve] -
Derrrick
tag
válasz
Macilaci457 #122 üzenetére
''''... és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok ... végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták ..., és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották...''
Szerintem is kizárt! ''
Felhívom figyelmedet a #63 hozzászólásomra. Én nem csak végigolvastam... és meghallgattam, hanem megvettem a Creative-ot, használni próbáltam majd lecseréltem iPod-ra. Pedig előtte a papírokat olvasva tényleg jobbnak tűnt a Creative (de csak elméletben, a gyakorlat sajnos mást bizonyított) és magam is viszolyogtam az iPod-os sznobériától. Míg eljutottam az Apple-höz sokat szívtam és idegeskedtem és anyáztam és hajamat téptem, stb. Azóta ugyan nincs rádióm, ami hiányzik, de ráncaim kisimultak.
[Szerkesztve] -
Derrrick
tag
Én már közelebb vagyok a negyvenhez mint a harminchoz, három édes gyerkőccel a hátam mögött. Úgyhogy a fiatalos meggondolatlanság már nem rám jellemző, s a divatkövetés is csak mérsékkel foglalkoztat. Vannak dolgok amik sokkal fonotosabbak már nekem.
Nade, vettem egy éve egy Creative zen micro-t, amit hosszas mérlegelés előzött meg (ár/értek, szolgáltatások, stb.) Igyekeztem is nagy lelkesedéssel használni, DE a kinézete be kell vallani gagyi (vacak műanyag, rossz illesztésekkel), a hozzá adott SW hányinger, a kezelése közepes, a pc-mmel pedig egyszerűen nem tudtam szinkronizálni, habár a hangja szép volt. Úgyhogy el kellett adjam, pedig ár/érték alapján a legjobb volt a piacon.
Vettem helyette egy iPod mini-t. Kinézete ötös (fém ház, pontos illesztés), click wheel használhatósága négyes-ötös, iTunes ötös, hangja négyes alá.
A mérleg az iPod felé billen. Pedig tényleg nem érdekelt a márka és lelkesen akartam szeretni a Creative-ot. Úgyhogy a következő is iPOd lesz (habár nem fél éven belül).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest